HTML

GardenChaos

Egy abszolút kezdő kertész-szakács története ahogy kiszabadul a földre, és a maga extrémitásával próbál kiszakadni a nagypapa stílusú kertművelésből.

Megmondja

  • HKai: Hü. Hát, jó utat, Sósróka! (2010.04.06. 21:09) Pause
  • HKai: Fasza. Profin palántázol. Szép. Rukkolát meg még sosem ettem. (2010.04.02. 08:19) Megmutatás
  • clipper: @zajormita: hát nekem is időbe telt vele megbarátkozni. Néhanapján kulináris bűncselekményekkel te... (2010.04.01. 16:05) A gaz,a rukkola,és a hagymák
  • clipper: hát reméljük :) (2010.03.29. 21:59) Cabbage for life

Címkék

Kedves olvasók

Free Web Counter
Free Web Counter

2010.04.01. 14:05 clipper

Megmutatás

 Nah még ma sem fog összejönni a kertbemenés, viszont hétvégére bagázsostul kimegyünk egész napra és a frissen épített tűzrakóhelyet is felavatjuk azzal a 6000ft értékű hússal amit ezek vettek. Itthon már a palántázás tetőpontján vagyok. El van vetve minden ami oylan kb 130-150 palántát jelenthet, az ablakomban, a konyhaablakban, és a lépcsőházban.

Nah és amint azt már említettem a rukkola életműve az a saláta lett amit sikeresen leutánoztam egy istentudja milyen étteremben evett testvéréről. Borzalmasan egyszerű, mozzarella,olívaolaj,minnél kisebb koktélparadicsom,só,oregánó,bazsalikom és ahogy azt többhelyen említik a "mogyoró ízére hasonlító" rukkola. Hát ha én találkoznék egy rukkola ízére hasonlító mogyoróval jólmeglepődnék.

 

 

1 komment

Címkék: rukkola palánták


A bejegyzés trackback címe:

https://gardenchaos.blog.hu/api/trackback/id/tr651886856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HKai 2010.04.02. 08:19:07

Fasza. Profin palántázol. Szép.
Rukkolát meg még sosem ettem.
süti beállítások módosítása